Registratie van rechten

Zowel het merkrecht als het modelrecht moet worden aangevraagd bij de officiële instanties van het land of het gebied waar u bescherming wilt verkrijgen. Beide procedures kennen bepaalde voorwaarden en vereisten, waardoor het in veel gevallen makkelijker is om hier een professional voor in te schakelen.

Merkregistratie

Voor een merkaanvrage hebben wij de NAW-gegevens van de merkhouder nodig (bedrijf of persoon), een omschrijving van de diensten of producten waarvoor u het merk gaat voeren en het merk zelf. Het merk kan een woord zijn of een logo of een combinatie van beiden.

Modelregistratie

Modellen worden aangevraagd door een maximum van 7 aanzichten in te dienen bij de instanties. Het selecteren van de juiste aanzichten en de juiste kwaliteit is lastig: wij helpen daar graag bij. Verder hebben wij voor een modelaanvrage de NAW-gegevens van de houder van het recht nodig (bedrijf of persoon) en een beschrijving van het in te dienen model.

Via het formulier onder aan deze pagina kunt u direct (vrijblijvend) uw gegevens naar ons mailen. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met u op.

Voor onze tarieven zie deze pagina.


Stel uw vraag over registratie van uw recht

 
Social Media